ל' תשרי 12:11

לפיד לא שולל ישיבה עם סמוטריץ' בממשלה | צפו

ראש האופוזיציה נשאל בנוגע לאפשרות של ישיבה בממשלה עם סמוטריץ', בן גביר או נתניהו והתייחס למצב בסקרים

ערוץ 7

שמועות אומרות שהם מתואמים בתווך לכאורה של נפתלי.

ל' תשרי 12:46

אחלה בדיחה לקראת שבת. אולי איימן עודה ישב עם טלי גוטליב

ל' תשרי 14:04
ואם לא היום, אז מחר הוא יהיה צודק.

ואני מקווה שהבדיחה מובנת.

ל' תשרי 14:07
ובמקום להתבדח לפני שבת, אתה תתחיל לבכות.
ל' תשרי 14:10
קלמן ליבסקינד: מצביעי סמוטריץ' יכולים להרגיש שקולם נגנב
ל' תשרי 14:33
סמוטריץ לא אמר כלום על לפיד. לא משהו שאני מכיר.

לפיד, לעומת זאת, התנה את כניסתו לממשלה רק בהוצאתם של סמוטריץ ובן גביר. החלול הזה מעניין כקליפת השום דאשתקד.

ל' תשרי 14:46
זה סיכום יפה של הדעה שלך. לא ראיתי חידוש, וגם לא מענה לבעיות שהחרדים מציפים. בעיות אמיתיות שיש להתייחס אליהם, ושהציבור שלנו פשוט בוחר לחיות עם הסיכון ועם החילון שבהם.

בסופו של דבר, יש פה מצידכם חזרה על דבר אחד: התורה, לימוד או שמירה, אינה ערך שראוי אפילו להתייחס אליו. רוחניות היא דבר שולי, אם בכלל. רדוקציה נוראית של מורכבות שלימה לתוך חרך צר של הרגע האחד של המלחמה.

אני לא מסכים עם החרדים. אני גם לא מסכים איתכם.

ל' תשרי 15:46
שאולי שווה לך לשמוע אותה. אתה לא תסכים שם עם כלום כנראה, אבל תשמע מקרוב. שיחה מאוד שליווה ומנומקת.

א' חשוון 19:52

ואוסיף:

חברת הכנסת גלית דיסטל, שאינה דתיה, ואינה חרדית, חקרה את סוגיית גיוס חרדים, ומצאה שמתוך 200 חרדים במדגם שלה, שהתגייסו לצבא, 199 הפסיקו להיות חרדים, וכשליש מהם זרקו את הכיפה.

וחזרה לסמוטריץ', מי כמוהו מכיר את מימדי החילון המפחידים בציבור הדתי לאומי, בצה"ל כמובן. לצד זה יאמר שנכון לעכשו אין פתרון מגזרי.

כנ"ל בציבור החרדי, מימדי החילון אינם פחותים, אלא להיפך, ובהעדר פתרון מניח את הדעת, אוסרים הרבנים על תלמידיהם להתגייס לצבא.

בנסיבות המדאיגות מצופה היה מסמוטריץ' לתאם עמדות עם הרבנים החרדים, ולדרוש מהצבא שיביא פתרון יצירתי כולל, גם לאלה וגם לאלה.

ואם לא, אז לפחות לשתוק!!!

במקום זאת הוא הולך על הראש שלהם, ועוקף את ליברמן בסיבוב, ואחר כך מיילל שהחרדים סוגרים דיל עם שנואי נפשם- צוהר, וביחד מביסים את המועמד שלו לרב ראשי.

ניחא לו ההתנהלות הזו היתה מוסיפה לו קולות בדעת הקהל, אז זהו שלא.

גם אם לא- הוא יכול להיות רגוע, בנט תמיד יחכה לו ברעננה.

א' חשוון 20:01

בס"ד

מתוך 200 חרדים רק הוא חזר ללמוד בישיבה. זה לא אותו דבר בכלל. מצ"ב הקטע המלא (אגב, הוא עצמו, אליהו חייט, ביקש ממנה להפסיק להשתמש בקטע הזה)

x.com

א' חשוון 20:14

כך או כך, ישנה בעיה מהותית, שבמקום לטפל בה כמו שצריך, הפולטיקאים משחקים במספרים.

כן, מותר לי לדרוש מסמוטריץ' שיושב עם רגל אחת במשרד הבטחון, לגלות לנו איזה אינטרס פוליטי הוא משרת.

ד' חשוון 22:24

ה'רגל' של סמוטריץ' במשרד הביטחון, נוגעת אך ורק למנהל האזרחי, אין לו שום קשר לגיוס יותר משאר חברי הקבינט כמו שרת הכפיים וחנוכת המחלפים. אולי אם היו נותנים לו להיות שר הביטחון, היינו היום במצב אחר לגמרי.

ה' חשוון 18:07

נראה שאתה משקר בקצב שאתה נושם, ואולי בתדירות גבוהה יותר.

כך ואחרת, סמוטריץ' יכול להציע לחרדים משרות במדים במנהל האזרחי, ולפתור יצירתית לפחות חלק מן הבעיה שמטלטלת את הקואליציה, אבל במקום זאת הוא מבכר לבחוש בקדירת בחירת רבנים ראשיים.

ולהפסיד.

זה האירוע.

ז' חשוון 10:52
לא יפתרו שום בעיה של אלפי מגוייסים דרושים. במיוחד שהבעיה המרכזית היא הצורך בחיילים נוספים בסוג אחר של יחידות צבאיות.

ואין שום קשר בין ה"בחישה" לבין ה"גיוס". זה חיטה בשעורה. שתי סוגיות בלתי תלויות.

ז' חשוון 13:19

הדרג המקצועי/ הצבא אומר שהוא יכול לבלוע בלי להקיא 3000 חרדים מידי שנה. זהו.

כי יותר משיועילו לצבא הם יהיו נטל, הן בשל העדר מוטיבציה, הן בשל העדר כושר גופני, והן בשל אורחות חייהם "המוזרים".

מתוך 3000 מתגייסים כאמור- 50 בקושי ישובצו כלוחמים, ואף לא אחד מהם ביחידה מובחרת. ראשי הצבא אומרים את זה.

או במילים אחרות, הצבא פשוט לא צריך את הנטל הזה, ולראיה- הפוליטיקאים גנץ ואיינקוט, ושאר ארחי פרחי לשעברניקים, עשו הכל, הכל, כדי שלא יגוייסו במשמרת שלהם. 

ד' חשוון 22:23
ממה שרוצים ממנו אצלכם בדוברות הליכוד
ז' חשוון 13:20
ל' תשרי 13:51
א' חשוון 18:30
השמאל הישראלי חסר ערכים.

עין טובה. המתכון לחיים מאושרים חושף שינייםחושף שינייםחושף שיניים

כנסו לכרטיס אישי שלי ותראו את המבחר שלי מהפורום

Вам может понравиться