מצרכים : 1/2 ק״ג פטרוזיליה 6 גבעולי סלרי 1 צרור נענע 1/2 צרור כוסברה 300 גרם תערובת גרנולה אגוזים 1 רימון לרוטב : 1/2 כוס חומץ מיץ מ-2 לימונים 6 כפות שמן זית 250 מ״ל דבש תמרים 5 כפות דבש אופן ההכנה : שוטפים את העלים של כל עשבי התיבול ומייבשים . קוצצים את כל עשבי התיבול ומניחים בקערה, מוסיפים את תערובת הגרנולה, אגוזים וגרגרי הרימון לקערה . לפני ההגשה מוסיפים את כל המצרכים של הרוטב ומערבבים בעדינות. טיפ: כדאי להוסיף פקאנים מסוכרים או פרוסות שקדים.